Muovinäytös

Tapahtumakonsepti

Haaste

Maailma on hukkumassa muoviin. Halusin toteuttaa konkreettisen esityksen – Muovinäytöksen – muovin hallitun käytön ja kiertotalouden edistämiseksi. Pidemmällä tähtäimellä halusin inspiroida koko maatamme siinä, että Suomi ryhtyisi kiertotalouden mallimaaksi.

Muovinäytös kiertotalous muotinäytös

Ratkaisu

Toteutin ensimmäisen Muovinäytöksen yhdessä kiertotalousvaatefirma TouchPointin kanssa: TouchPointin Muovinäytöksessä esiteltiin ratkaisuja, joissa hyödynnettiin esimerkiksi muovipulloja tai kokonaan uusia ekologisia kuituja, jottei synteettisiä materiaaleja tarvitsisi tuottaa vaateteollisuuteen. Show’ssa iso osa oli modernilla tanssilla, jolla havainnollistettiin luovasti ja vaikuttavasti maailmantilaa. Uusia kestävällä pohjalla olevia vaatealan ratkaisuja esitettiin ja parempaa maailmaa heijastettiin inspiroivalla ja positiivisella, mieleenpainuvalla tavalla!

Muovinäytös tanssi
Muovinäytös-muotinäytös Allas Sea Pool

Tulokset

Yleisö, päättäjät ja media kiinnostuivat niin paikan päällä Allas Sea Poolilla, maailman saastuneimman meren äärellä, kuin tapahtumapaikan ulkopuolella. Muovinäytös-tapahtuma sai aikaan valtakunnallisen huomion! Olimme muun muassa Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa ja saimme runsaasti valtakunnallista näkyvyyttä tärkeälle asialle.

Muovinäytös muovipuku Allas Sea Pool

Tekijät

Toimisto
Konseptiguru
Konseptisuunnittelu
Henna Rinnekangas
Graafikko
Teemu Koskenoja
Valokuvaus
Anni Hartikainen

Lisää konsepteja

Kaikki Konseptit